Voor een betere ervaring, verander dan uw browser naar CHROME, FIREFOX, OPERA of Microsoft Edge.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans volwassenen

Als je je baby verliest

€35,00(Vast)

  • Als je je baby verliest

Omschrijving

Prijs : €35,00(Vast)
Type : Consult
Datum : 18 april 2018
Staat : Dienst
Garantie : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.heel-zijn.nu
Locatie : Kraanvogellaan 13, 's-Hertogenbosch, Nederland

Ben jij of ken jij een moeder die haar baby verloren is tijdens de zwangerschap of vlak na de geboorte?

Voor die moeders is er iedere eerste woensdagmiddag van de maand een bijeenkomst in Scheveningen en op iedere tweede maandagmiddag van de maand een bijeenkomst in ’s-Hertogenbosch onder begeleiding van ons, Marjan en Sigrid.

Wij begeleiden deze bijeenkomsten vanuit onze eigen ervaringsdeskundigheid en daarnaast vanuit onze professionele achtergrond; het begeleiden van omgaan met rouw en verlies.

Binnen een veilige sfeer is er ruimte voor het delen van je eigen ervaringen met andere moeders, om herkenning en troost te vinden bij elkaar, maar ook handvatten en advies te krijgen met betrekking tot het omgaan met al die zaken waar je tegenaan loopt na het verlies van je baby.

Iedere bijeenkomst staat er een ander thema centraal en je mag zelf weten met welk thema je wilt komen, tot welk thema jij je aangetrokken voelt.

Heb je een andere vraag of wil je voorafgaand aan de bijeenkomst graag even contact met een van ons, dan kun je dit gerust laten weten door een mail te sturen naar: alsjejebabyverliest@gmail.com

Ook aanmelden voor de bijeenkomst kan op dit mailadres. Je ontvangt dan nog wat praktische informatie via de mail.

In verband met het beperkt aantal deelnemers (max. 6) adviseren we je om een mail te sturen naar alsjejebabyverliest@gmail.com om verzekerd te zijn van een plek.

De kosten bedragen € 35,- inclusief koffie en thee.

Voel je welkom op de eerste woensdagmiddag van de maand in Scheveningen of de tweede maandagmiddagmiddag van de maand in ’s-Hertogenbosch van 13:00 tot 15:30 uur. De kosten bedragen € 35,- inclusief koffie of thee.

Wil je op de hoogte blijven van de maandelijkse thema’s die we behandelen? Volg ons dan op Facebook bij ‘als je je baby verliest’ 

Delen op sociale media


Locatie

Vergelijkbare advertenties

Top