For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans volwassenen

Aquarius Akasha Reading en Healing

€80,00 (Fixed)

  • Aquarius Akasha Reading en Healing

Description

Price : €80,00 (Fixed)
Type : Kopen
Date : 13 juni 2020
Condition : Dienst
Bedrijfswebsite : https://voorgrootenklein.nl
Location : Rotterdam-Kralingen, Libanonweg, Rotterdam, Nederland

Tijdens een 1 op 1 sessie maak ik contact met jouw Akasha Kronieken, ofwel de Akasha Archieven; het bewustzijnsniveau waarin elke frequentie van elke ziel en zijn reis ligt opgeslagen. 

Zie het als een grote bibliotheek waar voor iedere ziel een eigen levensboek(en) in staat. Dat levensboek bevat alles wat gedacht, gezegd en gedaan is vanaf het eerste ontstaan vanuit de Bron, door alle incarnaties heen, de tijd tussen levens, het heden en alle toekomstmogelijkheden. Het zijn ook de huidige ontvouwende patronen van het universum. De Akasha is in essentie pure liefde.

Samen met de Aquarius Angels kan er niet alleen in jouw boek gelezen worden of vragen gesteld worden aan oa. de Heren van de Kronieken, de Leraren, de Meesters, de Dierbaren en de Heren van Karma, maar ook geheeld worden op een heel nieuw hoogfrequent niveau. Deze healing wordt op de handen uitgevoerd met het heel lichte aanraking. 

Vragen waarvoor je terecht kan zijn bijv. levensvragen, spirituele groei, patronen, verslavingen, levensdoel, keuzes, karma, relaties, inspiratie, kennis, blokkades, of droomuitleg. Soms is het nodig om contracten die je met jezelf hebt afgesloten te veranderen of ongedaan te maken.

Net wat nodig is zal boven komen en wordt altijd afgesloten met een healing.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top