For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ik wil iets leren Workshop

Bars Training Diepenveen

€300,00 (Fixed)

  • Bars Training Diepenveen

Description

Price : €300,00 (Fixed)
Type : Kopen
Date : 3 februari 2019
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Location : Diepenveen, Nederland

Het nieuwe jaar is al een aantal weken onderweg. Hoe ga je nu werkelijk minder stress, meer rust, ruimte, balans en plezier creëren in 2019? De Bars behandeling kan je daarbij ondersteunen.

Ben je toe aan een van onderstaande punten:

* Een methode die je veerkracht en balans geeft in de veeleisende tijd waarin we leven
* Een behandeling die diepe ontspanning geeft
* Loslaten van stress en overbodige ballast
* Meer energie!
* Rust in je hoofd en in je lichaam (stoppen van voortdurende gedachtestroom)
* Ook effectief voor (drukke en onrustige) kinderen (met hsp, add, adhd, autisme)
* Verminderen of verdwijnen van fysieke ongemakken
* Beter slapen
* Positieve verandering en meer Plezier in jouw leven!

Dan is deze dag voor jou!

Je leert de Access Bars behandeling waarmee jij op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam en hoofd kan ontladen. Het zorgt voor het loslaten van oude gedachten en patronen waardoor je makkelijker en met meer plezier in het leven komt te staan.

Met deze techniek heb je letterlijk een tool in handen waarmee jij je lichaam en je brein een reset en energie boost kan geven wanneer jij of iemand uit bijv. je gezin dit nodig heeft.

De Bars® zijn 32 punten op je hoofd die, wanneer ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk kunnen loslaten wat je beperkt. Het is alsof je op de delete-knop op je computer drukt: gedachten, gevoelens en emoties die je vasthouden, die ervoor zorgen dat je steeds weer dezelfde patronen herhaalt in je leven, worden vrijgegeven.

Duizenden mensen hebben Access Bars® gebruikt om veel aspecten van hun lichaam en hun leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, relaties, angst, stress en nog veel meer. In het minste geval heb je het gevoel alsof je net een fantastische massage hebt ontvangen. In het beste geval kan je hele leven met gemak in iets groters en leukers veranderen. Naar welke verandering en hoeveel plezier verlang jij?

Testimonials van eerdere deelnemers aan een Bars class:

“Het was een boeiende en ook een mooie dag. Clarissa is een warme, enthousiaste, persoonlijkheid die me veel geleerd en heeft laten ervaren op die dag. Toen ik zelf een bars behandeling kreeg ben ik zomaar in slaap gevallen dus zo ontzettend ontspannen. De dagen daarop heb ik een aantal dagen heerlijk geslapen en heb minder pijn gehad. Voor mij is het duidelijk dat de Bars en de clearings mij zeker gaan helpen! Ik hoop dat ik anderen mag helpen middels deze methode. Na de Bars class ook naar een uitwisselavond geweest hier in de buurt. En ik kon wel merken dat Clarissa al langer de Bars doet… en dat is een compliment.
Het is zeker, meer dan, de moeite waard een class of privésessie bij Clarissa te volgen!” UD

“Ik heb een heerlijke, leerzame en inspirerende Bars class gehad bij Clarissa. Het was mijn 2e Bars class en ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. De sessies die ik ontving waren ontzettend krachtig. Verder heel goed verzorgd voor de innerlijke en uiterlijke mens.” Mariëtte

Ervaar het zelf en doe mee met deze bijzondere 1-daagse training!

Een volledige behandeling duurt minstens een uur en een kleine 20 minuten kan ook al effectief zijn als je bijv. stress ervaart. Kinderen hebben overigens veel minder lang Bars nodig om effecten te merken. Na een paar minuten vallen ze bijvoorbeeld al is slaap. En als ze de Bars vaker hebben ontvangen gaan ze er zelf om vragen.

Deelnemers leren de Bars-punten en geven twee Bars-sessies en ontvangen twee Bars-sessies tijdens de training.

Vragen die o.a. in de training worden behandeld zijn:

* Wat zijn de Bars?
* Hoe weet ik of de Bars actief zijn?
* Hoe vind ik de Bars-punten?
* Je ontvangt ook 3 andere eenvoudig toe te passen krachtige lichaamsprocessen die je voor jezelf, gezin, familie, vrienden of je praktijk kan gebruiken
* Daarnaast leer je ook een aantal praktische en effectieve tools en technieken van Access Consciousness die je meteen kan toepassen in je dagelijkse leven

De Access Bars behandeling is na deze dag meteen te gebruiken voor volwassenen, kinderen en ook voor therapeuten, coaches of bijv. in een massagepraktijk. Je hoeft verder geen training meer te volgen, examen te doen of een licentie te kopen.,

Welke bijdrage kan dit voor jou zijn voor jouw (gezins)leven of onderneming?

Investering: 1ste keer € 300,- of bij een 2 of 3de keer € 150,-
Kinderen van 15 jaar en jonger mogen gratis meedoen als ze samen met een betalende volwassene komen en als het is afgestemd met mij. Tieners van 16 en 17 betalen de halve prijs.
Datum: dinsdag 26 februari 2019
Tijdstip: 09.30-17.00/18.00 uur
Locatie: coachpraktijk Cilia van Enk in Diepenveen met uitzicht op een prachtige tuin. De ingang is tegenover kapper Legebeke Dorpsstraat 54, achter de bushalte. Volg de aanwijzingen ter plekke.

Tijdens de dag is er koffie/thee/water, zijn er zoete en zoute versnaperingen en fruit. Neem je eigen lunch mee die past bij jouw voedingswensen. Wij zorgen nog voor een soepje of hartige bouillon.

Je ontvangt een handboek als naslagwerk met meer uitleg over de Bars & 2 head-charts met uitleg vd Bars punten.

Na deze dag ontvang je nog een gratis 30 min. durend nazorg/ coaching gesprek om vragen te stellen over de Bars, je eerste ervaringen en waar je evt. tegen aan loopt tijdens het geven van behandelingen.

PS. Het is mogelijk om de training in termijnen te betalen of je kan een Bars training bij jou thuis organiseren en bij voldoende deelnemers ontvang jij de training gratis. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

PPS. Ken je iemand voor wie dit een bijdrage kan zijn en wil je de informatie over deze workshop delen met iemand die niet op fb zit? Laat het me weten en ik stuur je de informatie graag toe.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top