For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ontspannen Boeken & cd's

Boek Omdat de Kinderen het Weten

€11,50 (Fixed)

  • Boek Omdat de Kinderen het Weten

Description

Price : €11,50 (Fixed)
Type : Kopen
Date : 23 maart 2018
Condition : Nieuw
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.dianavanbeaumont.nl
E-mailadres : mail@dianavanbeaumont.nl
Location : Schalkhaar, Nederland

Kinderen, ze weten zó veel, ze weten zoveel meer dan jij en ik bij elkaar. We groeien groter en denken dan meer en meer te weten. Maar die basiskennis, die is van kinderen zo ontzettend zuiver en zo krachtig.

We groeien wel groter, maar we verliezen daarmee ook stukjes van die puurheid en van die enorme heldere inzichten. Gewoon omdat we meegenomen worden in het leven van alledag. 

Kinderen hebben die ruimte nog, en ze delen het zo graag met jou en met mij. Ze willen het verspreiden, ze zien graag dat we onze ogen openen en de moeite nemen om hier naar te kijken. Ze vragen ons om anders te handelen, om duidelijker te zijn en de wereld met andere ogen te gaan bekijken.

Diana van Beaumont, grondlegster van de Luisterkind Methode, heeft met kinderen van diverse leeftijden gesprekken gevoerd en geleid. Ze heeft zich mee laten nemen, ontdekt, gevoeld, haar vragen gesteld en daarmee zowel de kinderen als de lezers van dit boek een hand toegestoken. 

De korte gesprekken spelen zich af in het leven van de kinderen, maar zijn tevens één op één te vertalen naar die van ons. Levenslessen van kinderen, die we op onszelf kunnen betrekken. De dieper liggende inhoud stroomt in dit boek bijna zonder moeite naar boven. De eerlijkheid en puurheid die de kinderen uitstralen, laten al snel de energie uit de verhalen vrijkomen. 

Heldere boodschappen van kinderen, voor jou en voor mij.

Omdat de kinderen het weten!

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top