For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans kinderen

Energetisch Kindertherapeut en Luisterkindwerker

€50,00 (Fixed)

  • Energetisch Kindertherapeut en Luisterkindwerker

Description

Price : €50,00 (Fixed)
Type : Consult
Date : 24 november 2019
Condition : Nieuw
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.eenheid-verbindt.nl
E-mailadres : info@eenheid-verbindt.nl
Location : Everardus van Gochstraat 38, Heusden, Nederland

Energetisch Kindertherapeut: samen met jouw kind aan hun energiesysteem werken d.m.v. oefeningen, visualisaties met tekeningen maken en behandelingen. Het behandelplan wordt geheel afgestemd op jouw unieke kind!

Kinderen die door hun hooggevoeligheid, prikkelgevoeligheid of beperkingen zoals ADHD of Autisme vastlopen in hun ontwikkeling. Bij deze kinderen zien we dat veel gedragsveranderingen, lichamelijke en psychische klachten voort kunnen komen uit een slecht werkend energie/ chakra systeem. Het aura- en chakrasysteem is de energetische in- en output van het lichaam en staat in rechtstreekse verbinding met onze klieren, organen, zenuwstelsel en hersenen. Vele verstoringen zoals, chronische moeheid, slecht werkend immuunsysteem, vol hoofd, slechte gronding, darmproblematiek, allergie en slaapproblematiek of psychische belasting , zullen verklaard worden aan de hand van de diverse energetische systemen. 

Luisterkindwerker:
De Luisterkind Methode is een zachte en gerichte manier van werken, waarmee we de aanvrager uitnodigen om zelf oplossingen aan te dragen. We gaan er namelijk vanuit, dat iedereen de oplossing voor de problemen waar hij of zij tegenaan loopt, in zich draagt. Met behulp van een Luisterkind-afstemming gaan we in gesprek en dagen we de ander uit om die antwoorden en oplossingen bij zichzelf naar boven te halen. Tevens kijken we op datzelfde moment samen hoe we het probleem in de goede richting kunnen keren. In tegenstelling tot veel andere methoden wordt er met de Luisterkind Methode op afstand gewerkt. Er is geen praktijkruimte, geen reisafstand en dus ook nagenoeg geen belasting voor de persoon in kwestie. We werken samen op een diepere laag van het bewustzijn, waarbij we niet fysiek bij elkaar in één ruimte hoeven te zijn. Vaak is één Luisterkind-afstemming al voldoende om tot een verbetering te komen!

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal


Location
Vergelijkbare advertenties
Top