For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Advertentie details

Ontspannen Zelfreflectie

Kies je kleur

€60,00 (Fixed)

  • Kies je kleur

Description

Price : €60,00 (Fixed)
Type : Consult
Date : 1 december 2019
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.natuurlijkontstressen.nl
Location : Tjalk, Meppel, Nederland

Hoe werkt “Kies je kleur?”

Door het inkleuren van een bepaalde tekening gaan we bekijken waarom jij die kleuren hebt gebruikt. Iedere kleur zegt namelijk iets anders, een deel van de tekening gaat over je ervaringen van de afgelopen maand, het andere deel gaat over de afgelopen jaren. Iedereen heeft als kind minder leuke ervaringen gehad, zelfs een minuut op je eten wachten als baby kan al een vervelende ervaring zijn. Als volwassene vinden we tien minuten op ons eten wachten vaak geen probleem. Toch kan de ervaring als baby nu onbewust nog meespelen in je dagelijkse leven.

Bij “kies je kleur” ga je jezelf verrassen en alleen al door het benoemen van zo’n gebeurtenis kan de lading verminderen. Bij een volgende vergelijkbare gebeurtenis zul je steeds minder heftig gaan reageren, omdat je weet dat het nog “oud zeer” is het niet meer van toepassing is op nieuwe situaties.

Vaak zit zo’n ervaring ook heel diep ingeworteld en wist je van het bestaan al niet eens meer af.

“Kies je kleur” is eigenlijk: oude koeien uit de sloot halen die je zonder oordeel gewoon lekker weer vrolijk en vrij in de wei laat rondhuppelen.

Resultaat

Het creëert ruimte, je wordt je bewuster en je leert van afstand kijken naar jezelf in plaats van dat je steeds weer jezelf verliest in een bepaalde situatie. Acceptatie is hierbij het sleutelwoord, niet te verwarren met het woord berusting, want accepteren is actief er mee aan de slag gaan en berusting is passief achterover blijven leunen.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal


Location
Vergelijkbare advertenties
Top