For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans volwassenen

Lichaamsgerichte Coaching | Ook online!

€95,00 (Fixed)

Description

Price : €95,00 (Fixed)
Type : Uurtarief
Date : 21 augustus 2020
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.nyce.nl
E-mailadres : hallo@nyce.nl
Location : 3601 DL Maarssen, Nederland

“Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen”

Ons lichaam fungeert als een alarmsysteem dat signalen afgeeft als wij onszelf ongelukkig maken of in gevaar brengen. 

Bij lichaamsgerichte coaching ervaar je dat de sleutel tot verandering zit in de combinatie van gevoel en inzicht.  

Alleen inzicht is vaak onvoldoende als er diep van binnen belemmerende gevoelens zitten. Begeleiding via gesprekken leidt tot meer inzicht en lichaamsgericht coachen gaat er van uit dat daadwerkelijke verandering, naast het mentale niveau, ook het niveau van voelen en lichaamsbewustzijn nodig heeft. Deze vorm van coaching is daarom een goede aanvulling op soorten persoonlijke begeleiding die voornamelijk op inzicht gericht zijn. Lichaamsgerichte coaching richt zich op begeleiding op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Een lichaamsgericht coach begeleidt mensen naar een dieper lichaamsbewustzijn. Mogelijke (onbewuste) blokkades hierin worden onder begeleiding van de coach opgeruimd. Dit heeft als doel de levensenergie weer vrij te laten stromen. De vitaliteit kan dan weer toenemen en de verbinding met eigen autonomie en zijn wordt versterkt. Het doorvoelen, waarnemen en ervaren van het eigen lichaam heeft daarnaast een transformatieve kracht, waardoor de lichaamsgericht coach cliënten kan begeleiden naar daadwerkelijke verandering. Ook ondersteunt de lichaamsgericht coach cliënten in een beter contact met de eigen lichaamssignalen. Dit contact draagt bij aan een betere zelfzorg en de mogelijkheid richting te geven aan het eigen handelen. Door dit alles levert een lichaamsgerichte coaching een bijdrage aan jouw levensgeluk en levensenergie en daarmee een bijdrage aan jouw welzijn.

Bij Lichaamsgerichte Coaching is het belangrijk dat je comfortabele, loszittende kleding draagt waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Online sessies zijn ook mogelijk.

Uurtarief: E95, excl BTW

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top