For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Advertentie details

Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans volwassenen

Loslaat-sessie

€65,00 (Fixed)

  • Loslaat-sessie

Description

Price : €65,00 (Fixed)
Type : Te koop
Date : 11 maart 2020
Condition : Dienst
Warranty : Nee
E-mailadres : praktijktamara@gmail.com
Location : 2548 NV Den Haag, Nederland

Loslaten… Klinkt heel makkelijk, maar is heel lastig als het om jezelf gaat. Toch? Wat als ik je nu zou vertellen dat loslaten heel makkelijk kan zijn?

Tijdens een loslaat-sessie begeleid ik je door slechts een paar simpele vragen te stellen en deze te herhalen zo vaak als nodig is. Ik laat je naar je gevoelens, gedachten en fysieke sensaties kijken van een afstand. Door die afstand zie je hoe klein dit pakketje in het grotere geheel is. Door die afstand zie je dat je niet jouw gedachten en gevoelens bént, maar dat je ze hébt. Met dit besef krijg je ook de mogelijkheid ervoor te kiezen ze los te laten. Net als een balletje in je hand. Je kunt besluiten het balletje stevig vast te klemmen, maar je kunt er ook voor kiezen je hand te openen en het balletje zo van je hand af te laten rollen. 

“You can never become what you already are. You can only let go of what you are not.” Het loslaten van gevoelens en gedachten geeft innerlijke rust en ontspanning. Je pelt laagje voor laagje bij jezelf af, totdat je ziet wie je echt bent, los van alles om je heen. Hierdoor kom je beter in contact met jezelf te staan en wordt het makkelijker je intuïtie te volgen en mogelijkheden te zien. 

Het kan zijn dat één sessie al voldoende is voor datgene wat er bij jou speelt. Voor een diepgewortelder thema kan het zijn dat het fijn is om meerdere sessies te doen. Jij bent zelf degene die dit bepaalt. Heb jij kunnen loslaten, dan is het ook los. Voel je dat er nog meer speelt, dan kun je een vervolgsessie met mij afspreken. De sessie kan in principe overal gedaan worden. We kunnen live, maar ook per telefoon of Skype elkaar spreken, zodat je niet naar mij toe hoeft te reizen. 

De kosten voor een Sedona sessie zijn:

  • Eerste (intake) sessie € 65,- (duur 30 á 45 minuten)
  • Vervolg sessie € 50,- (duur ca. 30 minuten)
Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top