For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Producten Persoonlijk

Luisterkind-afstemming

€75,00 (Fixed)

  • Luisterkind-afstemming

Description

Price : €75,00 (Fixed)
Type : Kopen
Date : 12 september 2019
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.luisterfeest.com
E-mailadres : monica@luisterfeest.com
Location : Tienhoven, Utrecht, Nederland

Diep van binnen weet jij wat je te doen staat. Dagelijks leven en levenservaringen maken dat je het contact hiermee verliest. Als schipper sta jijzelf aan het roer en ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en de stappen die je daarin zet. 

Welkom bij Luisterfeest! Ik ben Monica Kemner-Lankreijer.

Hoe vaak hoort men je wel en luistert men niet? Hoe vaak ziet men je wel en kijkt men niet? Hoe vaak treed jij op zonder te voorschijn te komen? Bewust zijn van je eigen zichtbaarheid en het erkennen van jouw blokkades helpt jou je leven te leven, zoals jij dat wenst. Jezelf leren kennen en bewustwording van jouw keuzes in het leven is een cadeau aan jezelf. Er is geen goed of fout, alles is goed en mag er zijn. Achter elke keuze zit een les voor jou. Bewustwording is verhelderend bij het vastlopen in thema’s als; opvoeding, gezin, loopbaan, werk, relatie, ziekte, verlies …

 

Luisteren naar datgene wat je eigenlijk al weet. Echt luisteren! Voor mij betekent dat luisteren met aandacht en liefde, integer, nieuwsgierig, inspirerend en verhelderend. Ik vind het een feest jou bij te helpen. Ik luister naar jou en help jou naar jezelf te luisteren, zodat jij kunt verschijnen in het feest dat leven heet.

Een van de wegen die ik heb bewandeld is een Luisterkind-afstemming aanvragen voor mijn eigen dochters. Hooggevoelige dames met een sterke wil wat een continue strijd betekent tussen teveel prikkels en graag van de partij zijn. Diverse thema’s zijn hier langs geweest … wij waren als ouders diep onder de indruk van de Luisterkind-afstemmingen. Wat een mooie spiegel hielden zij voor! Wat ben ik dankbaar dat ik naar hun mocht luisteren. Sindsdien is er in ons gezin veel veranderd. Als gevolg hiervan heb ik mij opgegeven voor de opleiding ‘Luisterkindwerker’ bij Diana van Beaumont, grondlegger van deze methode. Ik ontdekte nog meer de kracht van Luisterkind-afstemmingen voor volwassenen en kinderen.

Een Luisterkind-afstemming is een verslag van een gesprek met jou in het moment, waarop ik contact maak met jouw innerlijk bewustzijn, jouw kern. Een diepere laag in jou wordt geraakt. Dit contact vindt plaats op energetisch niveau. Als Luisterkind-werkers zeggen wij vaak; ‘wij maken contact van hart tot hart of van ziel tot ziel ‘. Het is een zuivere verbinding, waarin we zijn wie we werkelijk zijn en ons niet anders hoeven voor te doen. Hier kun je in contact komen met jouw werkelijke behoeftes. Op basis van jouw vragen en/of door gewoon te luisteren worden je huidige patronen en blokkades zichtbaar. Een Luisterkind-afstemming helpt jou bewust te worden van wie je bent en de vele mogelijkheden die je hebt. Hierin vind je antwoorden, mogelijke oplossingen, handvatten en/of nieuwe inzichten. Je weet het zelf, echter vaak zijn we het contact hiermee kwijt door dagelijkse hectiek of eigen levenservaringen.

Een afstemming kan voor iedereen; volwassenen en kinderen, mensen die zich niet meer verstaanbaar kunnen maken (met verstandelijke beperking, dementie of alzheimer, comapatiënt), overledenen, ongeborenen …. Of rondom specifieke thema’s; zoals geboorteverwerking, geboortebegeleiding, kinderwens, familieverbond of levensbrug. Het voordeel is dat de Luisterkind-afstemming op afstand plaats vindt. Energie heeft geen last van beperkingen als tijd en ruimte. Een afspraak is dus niet nodig en je hebt geen extra (reis) tijd. Je kind kan in zijn vertrouwde leefruimte blijven en jij hoeft niet letterlijk met je billen bloot.

 

Heb jij vragen rondom thema’s: opvoeding, gezin, hooggevoeligheid, spiritualiteit, eigen ontwikkeling, werk, liefde, ziekte, verlies …? 

Of heb jij of je kind last van bepaalde symptomen; slaapproblemen, vage lichamelijke klachten, spanningen, angsten, boosheid, specifiek gedrag …? 

Dan kan een Luisterkind-afstemming helpen.

Op afstand maak ik contact met jouw innerlijk bewustzijn en gaan we samen in gesprek. Ik luister naar wat jij mij wilt vertellen. Jouw vragen vooraf zijn leidraad voor ons gesprek. Sommige vragen blijven onbeantwoord. Dan wil je blijkbaar eerst iets anders vertellen. Samen kijken we of we al iets kunnen veranderen in de energie. Er kan een andere entiteit aanwezig zijn. Deze sturen we samen liefdevol naar het licht tijdens de afstemming. Ook werk ik met een stukje regressie tijdens de afstemming als dat nodig blijkt. Inzichten zal ik verder verkennen met jou en ook vraag ik je wat je nodig hebt om te komen tot handvaten. Van dit gesprek maak ik een verslag, wat een letterlijke weergave van ons gesprek is. Dit verslag stuur ik na afloop naar jou toe.

 

Als schipper sta jij aan het roer en ben je zelf verantwoordelijk voor de stappen die je zet, zelfstandig of met professionele hulp. Ik ben geen tovenaar, helderziende, therapeut of arts. Na ontvangst van benodigde gegevens en jouw betaling kun je van mij binnen 2 weken een de Luisterkind-afstemming ontvangen.

Wil je een Luisterkind-afstemming aanvragen of juist meer informatie? Neem dan contact met mij op via monica@luisterfeest.com of kijk eens rond op mijn website; www.luisterfeest.com.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal


Location
Vergelijkbare advertenties
Top