For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans volwassenen

Luisterkind-Afstemming voor dat extra stukje geluk

€60,00 (Fixed)

Description

Price : €60,00 (Fixed)
Type : Consult
Date : 27 februari 2021
Condition : Nieuw
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.praktijk-de-regenboog.nl
Location : Leeuwarden, Nederland

Al jouw vragen in één keer beantwoord, die vragen die al een tijdje in jou leven. De woorden zul je herkennen, het is jouw taal. En ik schrijf alles op zoals ik het hoor en zie. Toch kan het zijn dat de antwoorden niet meteen herkend worden, dat je hoofd er nog niet aan wil. Daar mag je de tijd voor nemen. Samen hebben wij de antwoorden diep bij jou van binnen gehaald en ze komen uiteindelijk wel thuis. Dan ineens besef je van ahhhh dat is het en rollen de antwoorden zo nog eens je hoofd binnen en snap je het volkomen. Dan zitten hart, ziel en hoofd op één lijn. Laat het rustig landen en geef het alle tijd. Je zult jezelf zo dankbaar zijn aan het einde als je de antwoorden en oplossingen echt ziet voor wat ze zijn en wat het allemaal voor je heeft gedaan.

Wil jij ook door mij een Luisterkind-afstemming laten maken voor jouzelf ? Check dan eens mijn website en lees daar meer informatie en via de knop op de voorpagina doe je dan een aanvraag.
============================================================================================

Wist je:

Dat je via een Luisterkind-afstemming te weten kunt komen wat jouw dementerende broer bezighoudt en dat hij dan aan kan geven wat hij eventueel veranderd wil hebben in zijn zorg? Lijkt je dat niet geweldig?

Een Luisterkind-afstemming is een liefdevol gesprek via de energie en dan heeft iedereen, van baby in de buik tot overledene, een stem en een volwassen woordenschat ter beschikking. Hij of zij kan dan goed aangeven waaraan gewerkt mag worden.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top