For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans kinderen

Luisterkind afstemming

€75,00 (Fixed)

  • Luisterkind afstemming

Description

Price : €75,00 (Fixed)
Type : Consult
Date : 24 maart 2018
Condition : Dienst
Bedrijfswebsite : www.ikhoorje.nl
E-mailadres : info@ikhoorje.nl
Location : Lintelostraat, Zutphen, Nederland

Luisteren naar onze kinderen; ik hoor ze aan, ik laat ze vertellen en bovenal, ik geef ze een stem.

Ik werk volgens de werkwijze van de Luisterkind Methode. Dit maakt het voor mij mogelijk om op zielsniveau contact te maken met uw kind , zonder dat we samen in één ruimte hoeven te zijn.

Hiervoor is contact per email voldoende. Dit bespaart u een hoop (reis)tijd.

Tijdens de afstemming praat ik met uw kind en bespreken we samen waar het kind tegenaan loopt. Vervolgens kijken we gericht naar mogelijke oplossingen. Meestal vergt dit ook enige medewerking van de ouder(s)/verzorger(s). Kinderen reiken doorgaans de benodigde handvatten aan om samen weer verder te kunnen gaan op een gladde weg, zonder allerlei belemmerende hobbels.

Alles kan en mag gezegd worden, ik schrijf alles op wat ze mij vertellen.

Voor wie is een afstemming?

⦁Iedereen van klein tot groot dus van 0 tot 100 jaar en verder

⦁Mensen die om wat voor een reden dan ook niet gewoon verbaal kunnen communiceren, denk hierbij aan bijv. zwaar verstandelijk beperkte mensen,dementerende ouderen, coma patiënten

Voorbeelden van problemen in het dagelijks leven waarbij een afstemming zeer zinvol zou kunnen zijn:

⦁Onrustig slapen

⦁Algehele fysieke of psychische onrust

⦁Bedplassen

⦁Angsten

⦁Slechte eetgewoontes

Afstemming voor volwassenen

Tijdens de afstemming praat ik met u en bespreken we samen waar u tegenaan loopt. Vervolgens kijken we gericht naar mogelijke oplossingen. U reikt doorgaans de benodigde handvatten aan om weer verder te kunnen gaan op een gladde weg, zonder allerlei belemmerende hobbels.

Alles kan en mag gezegd worden, ik schrijf alles op wat u mij vertelt.

Een afstemming is geen wondermiddel, maar kan indien de aangereikte handvaten goed worden ingezet veel rust voor u opleveren. Om een blijvende, positieve verandering te laten plaatsvinden is dus zowel inzet als tijd en ruimte nodig.

Een afstemming kan u dus een beter inzicht geven in uw persoonlijke vraagstukken.

Van verder belang is het nog wenselijk om zich te realiseren dat er soms entiteiten en auralifters zich melden tijdens de afstemming. Deze horen we dan samen aan en waar nodig brengen we ze naar het licht.

Hoe gaat het in zijn werk?/de praktische kant van een afstemming

U stuurt mij een email, waarin u mij te kennen geeft, dat u interesse heeft in een afstemming

⦁Ik stuur u een antwoord met een begeleidende brief (leest u deze aandachtig door)

⦁Gaat u akkoord met de inhoud van de brief, dan stuurt u mij een bericht met daarin uw concrete verzoek. Denk hierbij aan de problemen waar u tegen aanloopt, welke vragen erop dat moment voor u of uw kind leven.

⦁Verder vind ik het prettig om een beknopte uitleg te krijgen over de gezinssituatie en uiteindelijk heb ik dan nog een recente foto van uw kind nodig. Het is belangrijk dat uw kind als enige op de foto staat. (Uiteraard zal ik de foto alleen voor de afstemming gebruiken en daarna verwijder ik deze.)

⦁De kosten voor een afstemming bedragen 55 euro, incl. BTW 21%. Binnen twee weken na ontvangst van uw betaling, kunt u van mij de afstemming verwachten per email.

Weet dat:

⦁Ik geen dokter of orthopedagoog ben of een soort van tovenaar die even een afstemming doet op uw kind en dat alle problemen dan plotsklaps verholpen zijn.

⦁Wees erop bedacht dat kinderen medewerking nodig hebben van ons volwassenen middels de handvatten die ze in de afstemming meegeven.

⦁Kinderen ouder dan 10 jaar toestemming dienen te geven aan u voor een afstemming, ik ga er dan ook vanuit dat u dat hebt gedaan als u een afstemming hebt aangevraagd voor een kind van 10 jaar of ouder.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal


Location
Vergelijkbare advertenties
Top