For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans kinderen

Luisterkind Geboorteverwerking-afstemming

€75,00 (Fixed)

  • Luisterkind Geboorteverwerking-afstemming

Description

Price : €75,00 (Fixed)
Type : Consult
Date : 27 januari 2019
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Location : Zutphen, Nederland

Geboorteverwerking-afstemming

De geboorte van een kind is een hele bijzondere gebeurtenis. De moeder en de baby zijn vele maanden met elkaar verbonden geweest op verschillende niveaus. Het kind was in die periode afhankelijk van zijn moeder om te kunnen overleven. Het was omringd door zijn moeder, veilig en gekoesterd. Het kon zich in warmte en liefde verder ontwikkelen en voorbereiden op een leven buiten de baarmoeder.

In die periode voelt een kind mee met zijn moeder. Het heeft een direct lijntje met haar gedachten en gevoelens. Het kan de liefde voelen en het gevoel van welkom te zijn. Ook verdriet, pijn en stress van de moeder zijn voelbaar voor het kindje. Het kindje leert in die periode zijn moeder kennen en via haar ook de wereld en hoe zij hier in staat.

Voor veel moeders is een zwangerschap een fijne gebeurtenis waarin er een band ontstaat met het kindje in haar buik. Er worden plannen gemaakt voor de toekomst en gedroomd over hoe het zal zijn. Het kindje krijgt een plek in het leven van de moeder en het gezin. Een zwangerschap brengt echter ook spanning en onzekerheid met zich mee. Niet alleen voor de aanstaande moeder, maar ook voor het kindje in haar buik.

Voor veel kindjes is de overgang vanuit het Huis van Licht naar de aarde een intense overgang. Zij ervaren de wereld anders, voelen verdriet, angst en pijn. Ook kunnen zij het spannend vinden om te beginnen aan hun leven dat zij hebben gekozen. Moeder en kind kunnen elkaar dan ook versterken in hun emoties van angst en stress, net als dat zij elkaar kunnen versterken in gevoelens van liefde en vertrouwen.

Hoe gewenst een kindje echter ook is en hoeveel liefde een moeder ook voor deze baby voelt, soms zijn er gebeurtenissen die ook haar overkomen of overvallen. Gebeurtenissen die ervoor zorgen dat zij minder goed in haar vel zit, stress ervaart of haar emoties probeert weg te stoppen. De moeder kan zich hier schuldig over voelen en het gevoel hebben te kort te zijn geschoten. Ook kan een kindje zelf erg op zien tegen de geboorte en het leven op aarde. Dit kan dan ook invloed hebben op de moeder en het kindje. Beiden kunnen de zwangerschap dan ook heel anders ervaren. Voor een kindje kan het een prima zwangerschap zijn, omdat het de liefde van de moeder voelt en eventuele spanningen makkelijk naast zich neer kan leggen. Soms kan het juist ook andersom zijn. Kan het kindje het zelf spannend vinden, erg gevoelig zijn of opzien tegen de bevalling terwijl de moeder zich in vertrouwen en liefde kan overgeven aan wat er komen gaat.

Het komt regelmatig voor dat er aanvankelijk twee kindjes in de buik hebben gezeten, waarvan er een komt te overlijden. Ook dit heeft een enorme impact op het kindje. Het gevoel van gemis, eenzaamheid, het niet compleet zijn en het in de steek gelaten voelen, kan een enorme impact hebben op het kindje gedurende zijn verdere leven.

Ook wat de bevalling betreft kan de moeder het gevoel hier positief op terug kijken omdat deze is gegaan zoals zij het zelf had gewenst, terwijl het voor het kindje erg spannend is geweest. Een bevalling in het ziekenhuis met alle toeters en bellen, kan voor een moeder traumatisch zijn, maar voor het kindje goed voelen omdat het zoveel vertrouwen had in de goede afloop en er Lichtwezens aan zijn zijde waren bij iedere stap.

De wijze waarop het kindje de zwangerschap en de bevalling heeft beleefd laten dan ook een afdruk achter bij het kindje, waar het ook na de geboorte nog last van kan hebben. Gevoelens van niet welkom zijn, gevoelens van stress of angst kunnen doorspelen in het leven van het kindje en zich op verschillende wijzen uitten. Kindjes kunnen veel huilen, niet alleen willen zijn of moeite hebben met slapen.

Je kunt als volwassene vragen hebben over je eigen geboorte lang geleden, maar ook over hoe je kindje van drie maanden de bevalling heeft beleefd. In beide gevallen kan een Geboorteverwerking afstemming aangevraagd worden. De afstemming kan inzichten geven in het gedrag van het kindje of van jezelf. Angsten die je hebt, gevoelens van een gemis in je leven, maar ook de band die je met je ouders hebt, kan hierdoor helder worden.

In deze afstemming staat centraal hoe de zwangerschap en de bevalling is geweest. Of het kindje of jijzelf dingen heeft gemist, graag anders had gewild. Waar mogelijk keren we dit meteen in de afstemming, waardoor jij of je kindje weer op weg wordt geholpen in het hier en nu.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top