For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht

Luisterkindafstemming

€65,00 (Fixed)

  • Luisterkindafstemming

Description

Price : €65,00 (Fixed)
Type : Te koop
Date : 11 maart 2020
Condition : Dienst
Warranty : Nee
Bedrijfswebsite : www.praktijk-tamara.nl
E-mailadres : praktijktamara@gmail.com
Location : 2548 NV Den Haag, Nederland

Bij mij kun je terecht voor een Luisterkind-afstemming. Een Luisterkind-afstemming is een afstemming op de energie van een persoon. Luisterkind is er niet alleen voor kinderen, maar voor iedereen, jong of oud, gezond of ziek. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een volwassene of kind, iemand die nog in leven is of niet, een baby in de buik, iemand die zijn stem verloren is door een beperking, ziekte of ongeval, of iemand die in coma ligt. In de energie is het namelijk mogelijk om met iedere ziel contact te maken.

Het is een hele bijzondere en respectvolle manier om begrip te krijgen. Begrip voor je kind, begrip voor jezelf, begrip voor een ander. Door Luisterkind kan iedereen zich gehoord voelen, een stem krijgen, handvatten aangereikt, en vooral liefde verspreiden. En dit alles gebeurt op afstand, waardoor Luisterkind erg laagdrempelig is. Vooral voor kinderen is dit heel fijn, omdat ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven.

In de energie, maak ik contact op een dieperliggende laag. Op deze laag kan ik alle vragen stellen die er spelen. Die vragen kunnen liggen op werkgebied, relationele sfeer, persoonlijke ontwikkelingen, of de meest uiteenlopende dingen waar je tegenaan loopt bij je kind. Denk hierbij aan slapen, eten, school, angsten, Samen met degene op wie ik afstem, haal ik de antwoorden naar boven en ga ik op zoek naar handvatten om verder te kunnen.

Naast een normale Luisterkindafstemming op een volwassene of kind, heb ik mij gespecialiseerd in verschillende vormen van afstemmen.

  • •Welkomstboodschap: dit is een korte brief van jouw baby aan jou met daarin alles beschreven wat hij of zij graag kwijt wil. De Welkomstboodschap is voor baby’s vanaf 36 weken zwangerschap tot en met 4 weken na de geboorte. Je kunt de boodschap voor jezelf aanvragen, maar het is natuurlijk ook een heel bijzonder babyshower- of kraamcadeau.  
  • •Geboorteverwerking: veel (gedrags)problemen bij kinderen of volwassenen hebben te maken hebben met de periode van de zwangerschap, bevalling of eerste weken na de geboorte. Samen met jou, of je kind ga ik terug naar de periode in de baarmoeder of eerste weken na de geboorte, om helder te krijgen wat de belevenis is geweest, waar een eventueel trauma zit en wat we kunnen doen om die ervaring te keren. In principe doe ik deze afstemming vanaf 8 weken na de geboorte. Is je kindje jonger dan 8 weken, maar denk je dat de afstemming tóch eerder nodig is, neem dan ook contact met mij op. 
  • •Levensbrug: ik sla voor jou een brug naar de wereld van jouw dierbare die geen stem meer heeft. Bijvoorbeeld omdat iemand in een coma is geraakt, Alzheimer heeft, of een verstandelijke beperking. Maar ook omdat iemand overleden is, zoals een van je ouders of je kind, of het nu al geboren was of nog niet. 
  • •Kinderwens: een kind krijgen. Waar het bij de een heel makkelijk gaat, gaat het bij de ander heel moeizaam of zelfs niet. Samen met jou kijk ik waarom het niet lukt om zwanger te worden, en welke stappen er gezet mogen worden. Ik neem alle vragen die je hebt mee en samen kijken wij naar wat er verteld mag worden. De afstemming is geen garantie voor het kunnen krijgen van een kind. Het kan bijvoorbeeld ook leiden tot begrip, berusting en acceptatie. Je kunt deze afstemming ook aanvragen wanneer je kinderwens nooit in vervulling is gegaan en dit fysiek ook niet meer mogelijk is. 
Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top