For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans volwassenen

Luisterkindafstemming op jouw zielskindje ♥

€90,00 (Fixed)

  • Luisterkindafstemming op jouw zielskindje ♥

Description

Price : €90,00 (Fixed)
Type : Consult
Date : 18 april 2018
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.marjantlam.com
E-mailadres : mail@marjantlam.com
Location : Kampsestraat 39A, Haps, Nederland

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik wat het is om tijdens de zwangerschap je kind te verliezen. Het enorme ongeloof, het ongelooflijke gevoel van verdriet en gemis en het gevoel hebben dat je af en toe in die emoties kunt blijven hangen. Voor mij is het inmiddels alweer even geleden dat ik mijn twee kindjes heb verloren. Sinds 2013 ben ik bekend met de Luisterkind Methode en vanaf dat moment heb ik al regelmatig een mooie Luisterkindafstemming op mijn kindjes mogen ontvangen wat mij geholpen heeft om steeds meer de mooie kanten van het verlies te mogen zien in plaats van alleen de pijnlijke kanten. Dit betekent niet dat dit gevoel van pijn, verdriet en gemis er niet meer mag zijn maar dat ze een plekje hebben gekregen. Deze emoties waren onlosmakelijk verbonden aan het verlies van mijn kindjes en ik was bang dat als ik deze emoties niet meer voelde ik mijn kindjes tekort zou doen omdat ik bang was dat ik ze hierdoor zou vergeten. Eigenlijk is vergeten niet het juiste woord want vergeten zal ik ze nooit maar als ik die pijn niet zou voelen zou ik in mijn beleving minder aan ze denken en daarmee kweekte ik voor mezelf een gevoel van schuld naar mijn kindjes toe. Een gevoel van schuld dat ik ze tekort zou doen als ik minder aan ze zou denken en ik weer plezier kon maken en genieten en weer een keer vol overgave kon lachen net zoals voor het verlies. Maar niets is van dit waar, door de mooie boodschappen die ik kreeg door middel van een Luisterkindafstemming lieten mijn kindjes mij de andere kant van het verdriet en verlies zien. Dat ik met liefde terug mag kijken naar toen ik zwanger was en dat als ik lach en plezier maak mijn kindjes hier niet mee tekort doe maar dat ze juist blij voor me zijn dat ik weer kan lachen en plezier kan maken. En dat ze weten dat ik zo nooit zal vergeten, net zomin als dat ze mij zouden vergeten.

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw overleden kindje jou wil vertellen vraag dan een Luisterkindafstemming aan. Ik ga luisteren naar wat het wil vertellen en ik vertaal dit in tekst op papier. Alle vragen die jij aan je kindje wil stellen zal ik zoveel mogelijk meenemen maar jouw kindje bepaald wat er gezegd wordt. De afstemming wordt per post naar jou gestuurd.

Klik op de knop verstuur bericht en vraag je Luisterkindafstemming aan. Ik stuur je dan de informatie toe met wat ik nodig heb om een Luisterkindafstemming te maken.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top