For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Advertentie details

Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans kinderen

Luisterkindafstemming

€65,00 (Fixed)

  • Luisterkindafstemming

Description

Price : €65,00 (Fixed)
Type : Consult
Date : 3 februari 2020
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.soulview.nl
E-mailadres : nicoline@soulview.nl
Location : Huissen, Nederland

Een Luisterkind-afstemming is een methode om met een kind, jongere of volwassene op afstand contact te leggen van Ziel naar Ziel. De vragen die je hebt over jezelf of je kind neem ik mee in de afstemming. De antwoorden op de vragen haal ik vanuit een diepere laag, de Ziel, naar boven bij diegene voor wie de afstemming bedoeld is.

Je Ziel weet het namelijk al, maar omdat ons hoofd er veelal tussen zit komen we er vaak zelf niet meer bij. Via een Luisterkind-afstemming wel en zullen jouw antwoorden naar boven komen die op dit moment voor je van belang zijn overeenkomstig met je vragen (voor jezelf of die voor je kind).

Een Luisterkind-afstemming vindt online plaats. Je hoeft er de deur niet voor uit en niemand wordt er mee belast. Het is een liefdevolle manier om inzichten en antwoorden te krijgen op de vragen die je hebt. De vragen die je hebt over jezelf, je kind of je dierbare stuur je me toe per mail en neem ik mee in de afstemming. De hele afstemming schrijf ik letterlijk op en deze krijg je per mail van mij toe gestuurd.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top