For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ik wil iets leren Opleiding

Opleiding tot Luisterkindwerker (Maarssen)

€1.525,00 (Fixed)

Description

Price : €1.525,00 (Fixed)
Type : Kopen
Date : 12 september 2019
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.luisterfeest.com
E-mailadres : monica@luisterfeest.com
Location : Tienhoven, Utrecht, Nederland

Wil jij ook Luisterkindwerker worden?

Op woensdag 15 januari 2020 ( 12 feb, 11  mrt, 8 apr en 13 mei) start ik met de opleiding Luisterkindwerker in het mooie Fort Maarsseveen te Maarssen. Tijdens deze opleiding leer je werken met de unieke Luisterkind Methode, zoals ontwikkeld door Diana van Beaumont. De opleiding duurt een half jaar en bestaat uit een stukje theorie en veel praktijk. 

Het werk als Luisterkindwerker blijft bijzonder. Heel dankbaar ben ik dat ik naar anderen mag luisteren en een bijdrage kan leveren aan hun geluk. Iedere Luisterkind-afstemming is anders en dat maakt het werk zo mooi. Steeds weer ben ik onder de indruk van de resultaten. Inmiddels mag ik mijn liefde voor Luisterkind overdragen als trainer. Iets wat ik met veel plezier en enthousiasme doe. Hoe meer mensen dit werk kunnen toepassen hoe meer mensen we met elkaar kunnen helpen … toch? Een Luisterkind-afstemming helpt je bewust te worden van hetgeen je eigenlijk diep van binnen al weet. Je kunt er vaak niet bij door levenservaringen en dagelijkse hectiek. Hoe fijn is het om te helpen door te luisteren naar datgene wat er voor iemand toe doet en nodig heeft. Dit kan voor iedereen, van 0 tot 100! En ook langs diverse interessante thema’s als: levensbrug, geboorteverwerking, geboortebegeleiding, familieverbond en kinderwens. Een aantal van deze thema’s kun je later als verdieping volgen. Graag leer ik jou ook het vak van Luisterkindwerker, zodat jij na de opleiding zelfstandig aan de slag kunt.

Als Luisterkindwerker biedt je hulp op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel gebied door in de energie af te stemmen op de ander. Je luistert vol aandacht naar de ander en gaat samen op zoek naar antwoorden bij zijn/haar vragen en mogelijke oplossingen, die de ander zelf aandraagt. Samen kijk je of je al iets kunt keren. Je vertaalt dit in een verslag, een letterlijke weergave van je gesprek met de ander wat bestaat uit inzichten en handvatten waar de ander zelf mee verder kan.

Iedereen kan deze opleiding doen. Het voordeel voor je klanten is dat zij geen reisafstand hebben en er niet voor hoeven thuis te blijven. Kinderen blijven in hun eigen leefomgeving. Voor jou is het fijn dat je na deze opleiding direct zelfstandig aan de slag kunt, op je eigen plek en in je eigen tempo. Je hebt geen werkruimte nodig. 

Meer weten? Neem dan contact met mij op via Monica@luisterfeest.com of kijk eens op mijn website: www.luisterfeest.com.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal


Location
Vergelijkbare advertenties
Top