Voor een betere ervaring u uw browser wijzigen in CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.
Ik wil iets leren Workshop

Right Body For You – Workshop

  • Right Body For You – Workshop

Omschrijving

Prijs : €1.060,00(Vast)
Type : Te koop
Datum : 17 april 2019
Conditie : Dienst
Garantie : Niet van toepassing
E-mailadres : i_scholtheis@hotmail.com
Locatie : Het Maalwater 9a, Heiloo, Nederland

De “Right Body For You” workshop met Donnielle Carter gaat over communicatie met je lichaam, over energie, over bewustzijn, over oordeel, over het leven en over nog veel meer. Donnielle is co-auteur van het gelijknamige boek en weet als geen ander hoe je deze thema’s met prachtige, en vooral enorm grappige, annekdotes uit haar eigen leven te brengen.

Donnielle gebruikt de tools en technieken van Access Consciousness voor deze workshop en dat zijn dezelfde tools waarmee zij zelf, jaren geleden inmiddels, van de amerikaanse maat 18 (ongeveer onze maat 48) naar amerikaanse maat 6 (ons ‘maatje 36’) wist te gaan. (Donnielle is 1.57). Ook zij stond ‘s ochtends voor de spiegel en oordeelde over haar lichaam. En niet op een fijne manier. Met de tools en technieken die in de workshop behandeld worden wist zij niet alleen de vorm van haar lichaam te veranderen, maar letterlijk haar hele leven. Tijdens de workshop neemt Donnielle ons mee op een zoektocht naar hoe we meer gemak kunnen creëren met ons lichaam, in onze relaties, op ons werk, in onze relatie met geld en vooral hoe we daar ook meer plezier mee kunnen hebben. Door te kijken naar welke mogelijkheden er nog meer zijn en hoe we duidelijker met ons lichaam leren te communiceren.

De workshop duurt 2,5 dag, van 10 tot en met 12 mei, wordt in het Engels gegeven en als je graag vertaling wilt hebben kan dat ook. Voor degene die eerst even de kat uit de boom willen kijken: We beginnen vrijdagavond 10 mei met een intro, en iedereen die daaraan meedoet kan er dan alsnog voor kiezen om de volgende 2 dagen ook mee te doen. De kosten van de intro zijn 50,-, inclusief een hapje en een drankje.

Tijdens de workshop is er koffie, thee en water, en een heleboel leuke hapjes en snoepjes om de nieuwe technieken mee uit te proberen.

Wil je meer weten over Donnielle? Lees hier haar laatste naar het Nederlands vertaalde artikel http://nld.accessconsciousness.eu/vijf-manieren-om-te-weten-dat-je-lichaam-met-je-communiceert-door-donnielle-carter/

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocatie

Vergelijkbare advertenties

Top