For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ontspannen Muziek, dans & sport

Verbeter je conditie met plezier

Free

  • Verbeter je conditie met plezier

Description

Price : Free
Type : Kopen
Date : 2 februari 2019
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.dansmetclarissa.com
Location : Kunstcircuit Deventer, Keizerstraat, Deventer, Nederland

Verbeter met plezier je conditie, souplesse en kracht.

Dit is een afwisselende en leuke body, mind & spirit workout zonder prestatiedrang. Een mix van dans- en vechtkunsten met een vleugje yoga en mindfullness.

Nia is als een dansfeestje van een uur waarbij je lekker kan bewegen op inspirerende muziek. Deze les is geschikt voor jong en oud, vrouwen en mannen, flinker of slank en ongeacht je conditie of ervaring.  Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van makkelijk te volgen choreografie afgewisseld met korte momenten van vrije dans.

Er worden drie intensiteitsniveaus aangeboden in de les. Jij kiest jouw eigen niveau passend bij jouw mogelijkheden en behoefte en je kan daarin voortdurend variëren. Dit geeft mensen van alle fitness niveaus de mogelijkheid van de les te kunnen genieten. Want dat staat voorop! Nia biedt een mooie balans tussen inspanning en ontspanning, vorm en vrijheid. Het is een ware beleving die je zintuigen prikkelt, bijdraagt aan kracht en conditie en verbindt lichaam en geest.

“Weer een heerlijke Nia les gehad. Geweldig die combinatie van dans, yoga en bodybalance!  Fijn relaxed het weekend in.”

“Het dansen, de kracht van expressie, het plezier van bewegen op mijn manier – het is gewoonweg super.”
Kom zelf ervaren of Nia bij jou past tijdens een gratis proefles.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.dansmetclarissa.com

Nia leent zich ook uitstekend als leuke activiteit voor groepen. Afhankelijk van de reden van jullie samenkomst stel ik een actieve, vrolijke of feestelijke les samen die past bij het thema van jullie bijeenkomst. Duur en plaats van een workshop is in overleg te bepalen. Er kan bijvoorbeeld ook een fysieke en speelse energizer gegeven worden tijdens een evenement of training. Er is veel mogelijk. Plezier en energie gegarandeerd!

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealAd Video
Location
Vergelijkbare advertenties
Top