For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Persoonlijke verzorging

Voedingssupplementen 100% natuurlijk

€167,00 (Fixed)

Description

Price : €167,00 (Fixed)
Type : Kopen
Date : 21 april 2021
Condition : Nieuw
Warranty : Ja
E-mailadres : info@marleenelmers.nl
Location : Ermelo, Nederland

Persoonlijk advies/begeleiding

Deze 3 producten vormen een zeer uitgebalanceerde basis ter aanvulling op onze hedendaagse voeding. Ik heb in de afgelopen jaren vele mensen mogen begeleiden naar een betere gezondheid. Ieder mens is anders en dus geven mijn collega’s en ik graag persoonlijk advies. 

De producten op de foto zijn een voorbeeld van een pakket dat door duizenden mensen naar grote tevredenheid wordt gebruikt en de tekorten in ons lichaam aanvult. 

Wil jij weten wat in jouw situatie wordt aangeraden? Neem dan contact met mij op ☼ 

Ik start zelf na de meivakantie met een gezondheidsreset, wat oa zorgt voor ontgifting, ontzuring en ontslakking met als neveneffect o.a. het mogelijk afvallen van 4-12 kg in de eerste 3 weken, energietoename, balanceren van hormonen en betere nachtrust. Als jou dit ook aanspreekt, vertel ik je graag meer. Wellicht kunnen we tegelijk starten? ♥

Op de site staat oa:

Specifieke vitamine- en mineralensupplementen voor een goede gezondheid

U bent uniek, dus is het verstandig om te kiezen wat voor u het beste werkt. Onze doelgerichte serie welzijnsproducten biedt specifieke ondersteuning voor cruciale gezondheidsfuncties, zoals ogen, hart, gewrichten, hersenen en huid – ideaal voor mensen die op zoek zijn naar specifieke vitaminen- en mineralensupplementen voor individuele behoeften.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top