Word Luisterkindwerker: E-Learning

€1.525,00

 (Fixed)

Description

Price : €1.525,00 (Fixed)
Date : 13 december 2020
Bedrijfswebsite :https://www.rianneleijten.nl/luisterkindwerker-e-learning/
E-mailadres :itsme.rianneleijten@gmail.com
Location : Emmalaan 63, 7204 AT Zutphen, Nederland

De opleiding tot Luisterkindwerker van Diana Hendriks is uniek en geregistreerd bij het CRKBO en ik ben daar als docent geregistreerd.
Diana heeft een aantal mensen, waar ik er een van ben, opgeleid tot Luisterkind Trainer. Ik ben daar ongelofelijk blij mee, want lesgeven is mijn passie. Zeker als het onderwerp mij zo aan het hart gaat als Luisterkind. Sinds 2015 ben ik trainer en heb inmiddels om en nabij de 100 Luisterkindwerkers opgeleid. 

 
Op zaterdagochtenden

9 januari, 6 februari, 13 maart, 10 april en 1 mei

Op dinsdagochtenden:

12 januari, 9 februari, 9 maart, 6 april en 4 mei

De maximale grootte van een opleidingsgroep is drie personen, maar het is ook mogelijk om de opleiding alleen te volgen. Als je voorkeur uitgaat naar andere data of tijden, neem dan contact op met mij, dan plannen we samen een ander moment. 

In de half jaar durende opleiding (5 lesdagen) leer je, in een combinatie van theoretisch en praktisch werk, werken met de unieke Luisterkind Methode. Hierbij werk je, volledig op afstand, aan het welzijn van het kind of de volwassene, zonder dat er een klant in je praktijk aanwezig is.  

Je begint na lesdag 2 met het inleveren van huiswerk, in de vorm van Luisterkind-afstemmingen en in totaal dien je 6 voldoendes te halen. Op lesdag 4 krijg je een toets over de theorie. Gedurende de hele opleiding ben ik als begeleidend trainer bereikbaar om je te helpen en waar nodig een bemoedigend woord of het befaamde duwtje in de rug te geven om door te pakken. 

Inmiddels is de Luisterkind Methode in meer dan 30 landen een begrip en er zijn al heel veel mensen tussen de 0 en 100 geholpen

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

Location

Emmalaan 63, 7204 AT Zutphen, Nederland
Doe veilig zaken

Blijf logisch nadenken en let op onrealistische aanbiedingen.

Top