For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Advertentie details

Ik wil iets leren Workshop

Workshop Visionboard

€47,00 (Fixed)

  • Workshop Visionboard

Description

Price : €47,00 (Fixed)
Type : Kopen
Date : 10 september 2019
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : https://benjijgelukkkig.nu
E-mailadres : mail@benjijgelukkig,nu
Location : IJsselstein, Nederland

Maak je plannen visueel in een workshop Visionboard

Herken je dit?

Je bent de hele dag druk, met ondernemen of met je kinderen en ergens in je achterhoofd zit een stemmetje dat graag een middag de telefoon uit wil. Even je hoofd leeg en creatief aan de slag. Je gevoel en intuïtie de ruimte geven. Voelen over je plan voor je in de actie schiet van maken, er gelddoelen aan koppelen en alles in een schema zetten.

Dat verlangen naar je gevoel is groot maar bij wie voelt dat goed en veilig en kun je met een gerust hart je visionboard maken. Mooie plaatjes bij elkaar zoeken die je aanspreken. Zodat je weet waar je naartoe wilt en alle andere dingen vanzelf volgen.

Dat kan bij mij! Ik ben Judith Hompe geboren in 1973, moeder van een prachtige dochter van 11 en gelukkig met m’n lief. Naast het regelen van allerlei technische dingen als nieuwsbrieven en websites houd ik ook erg van creatief bezig zijn. Het maken van een visionboard doe ik regelmatig en het helpt me mijn plannen in beeld te houden. Vaak blijkt na verloop van tijd ook dat ze zijn uitgekomen.

Hoe gaat het in zijn werk:

 We gaan van 13.00-16.00 in IJsselstein aan de slag en dan is er alle ruimte voor jou. Met een lekker kopje thee of koffie erbij kijken we naar wat zich aandient. Je hebt een leuke ontspannen middag gehad en gaat met een fijn gevoel je avond in. Je neemt natuurlijk ook jouw persoonlijke visionboard mee.

Wil je weten wanneer de volgende workshop is? Kijk op benjijgelukkig.nu/workshop-visionboard.

Jouw investering is € 47,- incl BTW als je als particulier deze workshop volgt. Exclusief BTW als je dit zakelijk gaat doen.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top