For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans volwassenen

Zielsliefde Reading, Healing & Coaching

Price On Call

  • Zielsliefde Reading, Healing & Coaching

Description

Price : Price On Call
Type : Consult
Date : 9 september 2020
Condition : Dienst
Bedrijfswebsite : www.coaching-bynicole.nl
Location : Weert, Nederland

Zielsliefde-reading, healing & coaching

Wil jij graag meer inzicht in jouw tweelingzielproces of een andere zielsverbinding, zoals een soulmate-relatie? Of heb je behoefte aan een stukje begeleiding bij jouw (tweelingziel)proces? Dan ben je bij mij aan juiste adres. Ik heb zelf mijn tweelingziel in 2014 ontmoet, waardoor ik in een zwaar, ingewikkeld en verwarrend transformatieproces terecht kwam. Ook ik zit nog in het tweelingziel-proces, maar inmiddels ben ik zo gegroeid dat ik anderen mag begeleiden in hun tweelingziel-proces. Ik zie het als mijn missie, mijn levensdoel, om anderen bij te staan tijdens hun tweelingziel-proces.  

Een tweelingziel oftewel zielsliefde-proces kan zwaar, ingewikkeld, verwarrend en emotioneel zijn. Het kan heel veel vragen, onzekerheid en twijfels oproepen. Door middel van een reading kan ik jou een stuk bevestiging, vertrouwen en vooral ook inzichten en handreikingen geven. Verder kan een zielsliefde-reading jou inzicht geven in het denken, doen en laten van jouw zielspartner en van jouzelf, maar er zal ook gekeken worden naar eventuele blokkades. Desgewenst kan er ook gekeken worden naar andere betrokkenen, zoals karmische partners. Je ontvangt je reading via mail in een word-document.

Ter ondersteuning van jouw proces is het mogelijk om een zielsliefde-healing (op afstand) te ontvangen. Je kunt een losse healing aanvragen of gecombineerd met een reading. Je ontvangt de healing op een moment dat we van te voren afspreken, zodat jij bewust en in alle rust jouw healing kan ontvangen. Naar aanleiding van de healing ontvang je nog een mail van mij met een verslag van de healing en eventuele tips en adviezen.

Wil je graag over een langere periode begeleiding ontvangen in je zielsliefde-proces, dan is zielsliefde-coaching een aanrader. Tijdens zo’n traject begeleid ik je via mail, what’s app en/of facebook messenger in jouw tweelingziel proces. Je mag ten allen tijde je verhaal kwijt of vragen stellen. We bekijken samen wat jij nodig hebt; healing, reading, counseling of coaching. Het traject word aangepast aan waar jij behoefte aan hebt. Ik sta voor je klaar met inzichten, advies, reading of healing en zal ook stukken uit mijn eigen tweelingzielproces met je delen. 

Een tweelingzielproces is verwarrend, ingewikkeld en kan veel vragen en onduidelijkheden oproepen. Ook word je door je omgeving vaak niet begrepen. Dan is het fijn als er iemand voor je is die dit zelf heeft meegemaakt en je daarin kan adviseren, begeleiden en ervaringen uitwisselen.

Voordat je een zielsliefde-reading of healing of traject aanvraagt, wil ik je erop wijzen dat het vooral om jou gaat draaien als je ervoor kiest dat ik een stukje mag meelopen op jouw zielsliefde-pad. Natuurlijk kijken we ook naar jouw twin. Hij of zij spiegelt jou tenslotte en jullie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar we gaan voornamelijk aan de slag met jou, jouw proces, jouw lessen en jouw blokkades. Je gaat werken aan jezelf, aan jouw blokkades en aan jouw pad naar zelfliefde. Jouw twin heeft zijn of haar eigen weg te gaan en mag zelf kiezen of hij of zij daar hulp bij wil en van wie. Ik zal dan ook nooit healing geven aan jouw twin, tenzij hij of zij hier zelf om vraagt. Het is natuurlijk wel zo, dat jouw groei en ontwikkeling altijd op energetisch niveau doorwerkt naar je tweelingziel.

Kijk voor mee informatie, tarieven en mogelijkheden op

https://www.coaching-bynicole.nl/445153408

Coaching – By Nicole is ook te vinden op facebook https://www.facebook.com/lifecoachingbynicole/

Volg mijn pagina en en blijf op de hoogte van speciale acties, verlotingen enz. Ik plaats dagelijks een pick a card en een dagkaart, trek geregeld kaartjes en plaats elke zondag een reading voor het collectief. 

Voor de mensen in een tweelingzielproces is er een speciale besloten groep  https://www.facebook.com/groups/224050005593275

Natuurlijk mag je altijd mailen of een what’s app bericht sturen voor meer informatie.

Namasté

Nicole

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top