For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

In de media

 

Wees Trots!

Centraal Punt Alternatief is trots op haar website, het team dat dagelijks werkt aan de website en de marketing, en de adverteerders die op de website te vinden zijn.

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie als adverteerders ook trots zijn op je eigen bedrijf, de diensten en producten die je aanbied en de advertentie die je hebt geplaatst op Centraal Punt Alternatief. Maar wellicht ben je zo trots, dat je besluit om jouw advertentie of onze website te benoemen op jouw website.

Plaats het logo

Wil je het logo van Centraal Punt Alternatief ook op jouw website of e-mail handtekening plaatsen met een link naar www.centraalpuntalternatief.nl? Dan is dit wat je kunt doen:

De link naar onze site: https://www.centraalpuntalternatief.nl/

Wil je een link naar jouw advertentie plaatsen? Ga dan naar jouw advertentie op www.Centraalpuntalternatief.nl en kopieer de link vanuit je browser, dit is dan je link. Deze link gebruik je bij de afbeelding, zodat bezoekers van jouw website door kunnen klikken naar onze website of jouw advertentie.

Logo’s downloaden

Klik op de gewenste grootte. Een nieuw scherm opent en daar zie je het logo. Klik met de rechtermuisknop en kies Afbeelding opslaan als. Kies vervolgens een locatie waar je het logo wilt opslaan.

 

Witte achtergrond

Groot

Medium

Klein

Groot

Medium

Klein

Transparante achtergrond

Groot

Medium

Klein

Groot

Medium

Klein

Top