For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans volwassenen

Energetisch coach en Luisterkind

  • Energetisch coach en Luisterkind

Description

Type : Consult
Date : 22 augustus 2019
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Location : Laagveen 23, Dongen, Nederland

Energetisch coaching

Er zijn veel mensen die niet zo lekker in hun vel zitten; dingen lopen niet lekker, ze weten niet wat ze willen, lopen vast met hun werk of met hun kinderen/relatie of krijgen lichamelijke klachten.

Herken je hier iets van? Dan stroomt je energie niet optimaal.

Door meer inzicht te krijgen in je -vaak onbewuste- gedragspatronen en je behoeftes en daarmee aan de slag te gaan, kun je energieblokkades opheffen.
In Ilona’s praktijk Groeien en Genieten ga ik hiermee met jou aan de slag. Met behulp van de Luisterkind Methode kan ik de dieper liggende oorzaken boven water halen en door middel van gesprekken en energetische behandelingen ondersteun ik de stappen die je daarna mag gaan zetten. Je energetische systeem wordt dan zowel vanuit binnen als van buitenaf gestimuleerd om weer te gaan stromen. 

En je energie weer lekker laten stromen, dat is het doel van mijn coachsessies. 

Wat zijn energetische behandelingen
Energetische behandelingen zijn gebaseerd op het idee dat je naast je fysieke lichaam ook een energetisch lichaam hebt. Dat wil zeggen dat je lichaam in de basis 7 energiecentra heeft en via banen stroomt de energie uit de energiecentra over je lichaam en straalt het ook daarbuiten. Energetische behandelingen helpen mee blokkades in je energiesysteem op te heffen, energie aan te vullen en te veel of een opeenhoping aan energie af te voeren. De behandelingen voer ik uit met mijn handen, waarbij ik op het lichaam werk en soms net daarbuiten. Daarbij houd je je kleding gewoon aan.

Wat is de Luisterkind Methode
Met de Luisterkind Methode stem ik af op de energie van je onderbewustzijn. Daarbij haal ik jouw antwoorden op je vragen of problemen naar boven en zoek naar de handvatten om aan de oplossingen te werken. Dit doe ik na de intake en werk ik uit op papier. Hierbij hoef je zelf niet aanwezig te zijn. 

NIeuwsgierig geworden?
Maak een afspraak voor een intake €50,- (+/- 90 min). Daarbij zal ik je ook de eerste energetische behandelingen geven en kun je ervaren wat dit met je doet. 

Overige info
Meer info vind je op mijn website https://ilonaspraktijk.nl/energetisch-coach/ 

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal


Location
Vergelijkbare advertenties
Top