For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Advertentie details

Ondersteuning gezocht

Luisterkindafstemming

€75,00 (Fixed)

Description

Price : €75,00 (Fixed)
Type : Consult
Date : 13 december 2020
Condition : Dienst
Location : Emmalaan 63, 7204 AT Zutphen, Nederland

Wat is afstemmen?

Doordat ik op energetisch niveau contact maakt, hoef je niet naar mij toe te komen. Het kost dus geen extra tijd. Je meldt je aan via de e-mail. Daarop stuur ik jou een e-mail met als bijlage een uitgebreid schrijven met alle informatie over Luisterkind-afstemmingen en daarna ben jij aan zet. 

Alle vragen die je hebt mag je stellen en per e-mail naar mij toesturen.

Ik maak op zielsniveau contact met degene waarvoor een Luisterkind-afstemming is gevraagd. Heel onbevangen luister ik naar hetgeen er tijdens deze hartsverbinding verteld wordt en zo wordt duidelijk waar de blokkade of knelpunten zitten. Samen kijken we naar een oplossing. De ene keer kunnen we het probleem op het moment van de afstemming gelijk oplossen. De andere keer vraagt het inspanning van de ouders om zaken aan te passen of te veranderen. Alles wat er verteld wordt, zet ik in het document (=de Luisterkind-afstemming). Juist omdat dit alles gebeurt op zielsniveau, landt het direct bij de persoon in kwestie en werkt de oplossingen sterk door in het dagelijks leven. 

Het mooie van deze methode is dat je nooit naar een praktijk hoeft, alle contacten verlopen per e-mail. Vooral ouders vinden het fijn dat ze hun kind niet mee hoeven te nemen naar “weer” een therapeut, maar dat het kind gewoon zijn/haar eigen dingen kan blijven doen. 

Voor wie?

Je kunt een Luisterkind-afstemming aanvragen voor:

– jezelf

– je kinderen (vanaf 10 jaar dient het kind zelf toestemming geven en mag ook vragen stellen)

– een kind/volwassene die niet (meer) kan verwoorden wat er in hem/haar omgaat

– dementerende dierbaren

Je kunt ook een Luisterkind-afstemming aanvragen als alles naar wens gaat en je kind goed in zijn vel zit. Gewoon om te weten hoe het nu met je kind gaat.

Kinderen die niet kunnen slapen, slapen ineens door. Ook is het mogelijk dat zindelijk worden na één afstemming ineens geen probleem meer is. Soms blijkt er een auralifter of entiteit bij het kind te zijn die sturen we dan tijdens de afstemming samen naar het licht. Ook kan er sprake zijn van een gebeurtenis uit een vorig leven waar het kind/volwassene in het dagelijks leven last van heeft. Het spreekt voor zich dat we daar ook naar kijken.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top