For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans volwassenen

Luisterkind afstemmingen op zielsniveau

€75,00 (Fixed)

Description

Price : €75,00 (Fixed)
Type : Consult
Date : 3 april 2021
Condition : Dienst
Warranty : Nee
Bedrijfswebsite : www.bmsh.nl
E-mailadres : info@bmsh.nl.
Location : Swifterbant, Nederland

Wat gaat er nu toch allemaal in dat hoofdje om? Waarom zie ik toch telkens dit gedrag of patroon terug? Er is iets aan de hand, maar je weet niet goed wat. Soms zijn er momenten waarin je behoefte hebt aan antwoorden op vragen om de volgende stap te kunnen zetten op diverse levensgebieden. Soms weet je even niet welke antwoorden er op deze vragen zijn. Bij deze situaties kan een Luisterkindafstemming duidelijkheid brengen en inzicht geven.  De handvatten bieden mogelijkheden om direct zelf aan de slag te gaan!

Als Luisterkindwerker pas ik de Luisterkind Methode toe. Een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. Voordeel is dat je niet bij mij in de praktijk hoeft te komen of ruimte in je agenda moet maken, alles gebeurt op afstand. Wel zo fijn, toch! 

Wil je graag  een Luisterkindafstemming ontvangen? Lees dan op mijn website hoe je deze kunt aanvragen. Lees ook gerust verder over de andere mogelijkheden die ik kan bieden.

Hartelijke groet,

Martin Stoker Luisterkindwerker

De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana Hendriks – van Beaumont.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top