Description

Price : €60,00 (Fixed)
Type : Consult
Date : 31 augustus 2020
Condition : Dienst
Warranty : Ja
Bedrijfswebsite :www.antoinettevanelswijk.nl
E-mailadres :info@antoinettevanelswijk.nl
Location : Schaepmanstraat 29 Naaldwijk

Er zijn verschillende redenen waarvoor je je kunt laten behandelen met Reiki. Heb je lichamelijke, geestelijke stress-of spanningsklachten, burn-out, ADHD of relationele problemen?

Reiki ondersteunt het helingsproces in de brede zin van het woord. Reiki is een helende energie die verlichting kan geven op Fysiek, emotioneel en psychisch niveau. 

Ook als je geen specifieke klachten hebt, heeft Reiki een positieve uitwerking. Door Reiki kun je je vitaler voelen. Reiki is de fundering waardoor dingen helder voor je worden en inzichten geeft. Ben je nieuwsgierig? Je kunt een afspraak maken voor volledige Reiki behandeling[en] van 1 uur op afstand. Wanneer komen naar de praktijk lastig is. Voor de Reiki energie maak afstand en tijd niet uit.

Bij onze eerste kennismaking is een korte intake. Om zo kennis met elkaar te maken en je wat meer over je achtergrond  kunt vertellen.

Reiki gaat altijd samen met de reguliere medische hulp, maar komt nooit in plaats van. Ook is het goed te combineren met andere alternatieve therapieën. Reiki is daarom eigenlijk altijd veilig; het werkt nooit tegen, maar altijd mee.

Kijk op de website www.antoinettevanelswijk.nl  voor meer informatie over Reiki en over mij.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

Location

Schaepmanstraat 29 Naaldwijk
Doe veilig zaken

Blijf logisch nadenken en let op onrealistische aanbiedingen.

Top