Voor een betere ervaring u uw browser wijzigen in CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.
Ik wil iets leren Opleiding

Opleiding Luisterkindwerker

€1.525,00(Vast)

  • Opleiding Luisterkindwerker

Omschrijving

Prijs : €1.525,00(Vast)
Type : Consult
Datum : 27 januari 2019
Conditie : Dienst
Garantie : Niet van toepassing
Locatie : Zutphen, Nederland

De opleiding Luisterkindwerker is een CRKBO geregistreerde kortdurende beroepsopleiding van een half jaar waarin je leert werken volgens de Luisterkind Methode die is ontwikkeld door Diana van Beaumont.
De Luisterkind Methode is een unieke methode die je leert om op een diepere laag in contact te komen met volwassenen en kinderen, die vastlopen in hun leven. 
Je gaat op afstand in de energie in gesprek, neemt de vragen van de aanvrager mee, gaat op zoek naar de oorzaak van problemen, kijkt wat er nodig is om een verandering in te zetten en lost deze zoveel mogelijk direct op, in één afstemming.   
Een Luisterkind-afstemming wordt regelmatig aangevraagd als een kind gedragsproblemen laat zien, opnieuw in bed plast, teruggetrokken is of verdrietig. Maar ook
wanneer volwassenen vastlopen in hun leven, niet meer weten welke kant zij op moeten, steeds tegen dezelfde problemen aanlopen of angsten hebben. Een Luisterkind-afstemming wordt ook aangevraagd als ouders willen weten hoe het met hun ongeboren kindje gaat, hoe het straks getroost wil worden, wat voor karakter het heeft. Maar bijvoorbeeld ook als een dierbare is overleden, wanneer een ouder aan het dementeren is of een broer door een beperking zich niet verstaanbaar kan maken. In de Luisterkind-afstemming komt de persoon zelf aan het woord en krijg je de antwoorden op je vragen direct vanuit de persoon. Iedere Luisterkind-afstemming is dan ook uniek. Een Luisterkind-afstemming geeft inzichten en handvatten, daarnaast probeer je als Luisterkindwerker zoveel mogelijk op te lossen in de afstemming zelf. 

De opleiding Luisterkindwerker is een combinatie van praktijk en theorie, geen zweverige opleiding, maar fijn met de voeten op de grond. Je hoeft geen mediamieke gaven te hebben, en iedereen kan Luisterkindwerker worden. 
De opleiding bestaat uit vijf opleidingsdagen verdeeld over zes maanden. In de tussenliggende weken ga je zelf oefenen en word je door mij begeleid. Ik leer je in dit half jaar hoe je volgens de methode in de energie op afstand in gesprek met de ander. Ik leer je alle kneepjes van het vak en loop samen met je op. 
De opleiding Luisterkindwerker is een prachtige methode voor iedereen die met volwassenen en kinderen wil werken.  

Mocht je vragen hebben over deze opleiding of de Luisterkind Methode, kijk dan op mijn website of mail vrijblijvend voor meer informatie.  Hier vind je ook de data van de opleiding. 

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocatie

Vergelijkbare advertenties

Top