For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ik wil iets leren Opleiding

Opleiding tot Luisterkindwerker

€1.525,00

Description

Price : €1.525,00
Date : 16 april 2020
Condition : Dienst
Bedrijfswebsite : www.ankevanleeuwen.nl
E-mailadres : info@ankevanleeuwen.nl
Location : Overloon, Nederland

Als mens hebben we alle wijsheid in onszelf zitten, maar door ervaringen, overtuigingen, trauma’s, opvoeding, waarden en normen, kan deze wijsheid soms ver weg en diep verstopt zitten. Vele lagen zijn er overheen gekomen, waardoor de wijsheid niet meer te horen of te voelen is voor de persoon zelf.

Als Luisterkinderwerker ga je juist voorbij deze laagjes en maak je contact met de wijsheid van de volwassene of het kind. Hierdoor kan de persoon zelf, tijdens de Luisterkind-afstemming, veel van zijn eigen vragen beantwoorden, veranderingen in de energie in gang zetten en praktische handvatten geven voor zichzelf.

Het maken van de Luisterkindafstemming gebeurt volledig op afstand met behulp van de naam, geboortedatum en foto van de persoon en het contact vindt plaats in de energie. Alle informatie die de persoon tijdens de Luisterkindafstemming doorgeeft aan de Luisterkindwerker, wordt beschreven in een verslag: De Luisterkindafstemming.

Wil jij ook op deze bijzondere manier een helpende hand bieden aan kinderen en volwassenen? Hen hulp bieden op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel gebied? Misschien is de halfjaar durende opleiding tot Luisterkindwerker dan wel iets voor jou?

Opleiding tot Luisterkindwerker

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal


Location
Vergelijkbare advertenties
Top