For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Advertentie details

Ik wil iets leren Opleiding

Word Luisterkindwerker

€1.525,00 (Fixed)

Description

Price : €1.525,00 (Fixed)
Date : 13 december 2020
Location : Meeuwstraat 6, 2440 Geel, België

De opleiding tot Luisterkindwerker van Diana Hendriks is uniek en geregistreerd bij het CRKBO en ik ben daar als docent geregistreerd.

Diana heeft een aantal mensen, waar ik er een van ben, opgeleid tot Luisterkind Trainer. Ik ben daar ongelofelijk blij mee, want lesgeven is mijn passie. Zeker als het onderwerp mij zo aan het hart gaat als Luisterkind. Sinds 2015 ben ik trainer en heb inmiddels om en nabij de 100 Luisterkindwerkers opgeleid.

Geplande data in 2021:
5 zaterdagen: 27 februari, 27 maart, 24 april, 29 mei en 26 juni

In de half jaar durende opleiding (5 lesdagen) leer je, in een combinatie van theoretisch en praktisch werk, werken met de unieke Luisterkind Methode. Hierbij werk je, volledig op afstand, aan het welzijn van het kind of de volwassene, zonder dat er een klant in je praktijk aanwezig is. 

Je begint na lesdag 2 met het inleveren van huiswerk, in de vorm van Luisterkind-afstemmingen en in totaal dien je 6 voldoendes te halen. Op lesdag 4 krijg je een toets over de theorie. Gedurende de hele opleiding ben ik als begeleidend trainer bereikbaar om je te helpen en waar nodig een bemoedigend woord of het befaamde duwtje in de rug te geven om door te pakken.

Inmiddels is de Luisterkind Methode in meer dan 30 landen een begrip en er zijn al heel veel mensen tussen de 0 en 100 geholpen

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top