For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ondersteuning gezocht Emotionele onbalans volwassenen

Relatie therapie ~ Liefdevol samenzijn

Price On Call

  • Relatie therapie ~ Liefdevol samenzijn

Description

Price : Price On Call
Type : Consult
Date : 8 april 2020
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.ontknellen.nl/relatie
E-mailadres : info@ontknellen.nl
Location : Bergschild 14, Deventer, Nederland

RELATIETHERAPIE  ~  Liefdevol samenzijn

Met mijn manier van relatietherapie, richt ik me op het verlangen naar een bruisende, soepele en afgestemde liefdesrelatie. Ja, daar hoort ook het werken aan een passende en prettige communicatie bij. In z’n geheel noem ik dat proces: moeiteloos jezelf zijn, liefdevol samenzijn.

•  Ben je bereid om te vertragen, af te stemmen en naar jezelf te kijken?
•  Zou je graag meer ruimte ervaren voor intieme onderwerpen?
•  Ben je bereid te veranderen in het belang van jouw relatie?
•  Wil je minder praten dan in gewone relatietherapie?

Al snel ervaar je meer verbinding met jezelf, heb je meer helderheid over jouw irritaties, heb je meer contact met jouw verlangens en kan je pijn transformeren naar verwondering. Je kunt daarvoor naar mij toekomen, het kan ook (deels) op afstand via beeldbellen.

LEVENSLUST
Als jij straalt en als jouw levenslust zichtbaar is, dan is er een grote kans op stralende liefde. Afkeuren is vrijwel nooit behulpzaam. Of je nu jezelf afkeurt of de ander, het helpt je niet verder in de liefde.

Voor de eerste 2 uur vraag ik slechts € 50,- (kennismaking).

Overweeg je relatie therapie?
Lees de recensies op mijn site!
www.ontknellen.nl/relatie

WIE BEN IK
Ik ben een bevlogen, gepassioneerde coach. Ik heb een paramedische achtergrond en heb tal van andere diploma’s op zak. Toch heeft niets meer invloed op mij gehad dan de fysieke en emotionele ervaringen op mijn levenspad. Voor meer informatie  over mij en mijn achtergrond: www.ontknellen.nl/hans

BEREIKBAARHEID
Commovendo ligt in de historische binnenstad van Deventer en toch wandel je in tien minuten naar de natuur. Gratis parkeren op loopafstand en dichtbij het hoofdstation van Deventer. Je kunt me telefonisch bereiken op 06-12 91 71 71.

GASTENVERBLIJF
Ik beschik over een gastenverblijf voor mensen die verder weg wonen of die een sessie willen koppelen aan een dagje of weekend Deventer. Los hiervan kan beeldbellen ook uitkomst bieden. Informeer naar de mogelijkheden!


​ONTKNELLEN

Ontknellen gaat over jou, over jouw verlangen naar ruimte, vrijheid en levenslust. Tegelijkertijd kan Ontknellen ook gaan over jouw verlangen naar verbinding. Ontknellen gaat over jouw verlangen naar minder knelling: de praktijk leert dat dat van alles kan zijn. ​Met jouw specifieke knelling kan ik aan de slag zodra ik weet waar het bij jou over gaat. De laatste tijd werk ik relatief veel met beeldbellen. Zolang ik jou nog niet heb gesproken, hoop ik dat je iets hebt aan de algemene informatie op mijn site en de ervaringen van anderen (recensies).

Aarzel niet om contact op te nemen
​Ik haak aan bij wat er leeft bij de personen die ik voor mij heb. Wat leeft er in jou? Wat kan ik voor jou betekenen? Ik vind niet snel iets gek (ik vind het eerder moedig) en kan ik me in veel situaties inleven. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-12 91 71 71.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top