For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Advertentie details

Ondersteuning gezocht Ondersteunende Producten

Sensitherapeut

€50,00 (Fixed)

  • Sensitherapeut

Description

Price : €50,00 (Fixed)
Type : Kopen
Date : 24 november 2019
Condition : Nieuw
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.eenheid-verbindt.nl
E-mailadres : info@eenheid-verbindt.nl
Location : Everardus van Gochstraat 38, Heusden, Nederland

Sensitherapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Bij Sensi-therapie wordt gebruik gemaakt van een combinatie van therapieën die volgens een vast protocol met een biosensor gemeten worden. Sensi-therapie is een holistische therapie die uitgaat van de mens in zijn geheel.

Een Sensi-therapeut maakt gebruik van onschuldige middelen en eenvoudige technieken waarvan de werking in de praktijk zijn bewezen. Uitgangspunt is dat de cliënt beter dan wie ook weet wat hem/haar mankeert. De elementen die de samenhang vormen van de Sensi-therapie zijn gebaseerd op het volgende eenvoudige principe:

Weghalen van gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten).

Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergiemeting).

Wegnemen van de oorzaken (o.a. behandeling en/of remedies).

Direct op gang brengen van het proces (d.m.v. drukpuntmassage en/of holistic pulsing en/of EFT) die emoties vrij maken.

Voor wie?

Zowel volwassenen als kinderen kunnen effectief met Sensi-therapie behandeld worden. Deze brede en unieke therapie is geschikt voor veel problemen en lichamelijke klachten. Door de holistische benadering zal ik niet de klacht maar de mens in zijn totaliteit behandelen. Het is van belang om de oorzaak op te sporen en vervolgens te behandelen. Deze alternatieve behandeling gaat ervan uit dat lichaam en geest elkaar voortdurend beïnvloeden. Problemen ontstaan doordat lichaam en geest niet in balans zijn. Het opheffen van deze onbalans is het doel van de probleemgerichte behandeling. Uit ervaring is gebleken dat Sensi-therapie vaak in enkele sessies goed resultaat geeft. De ontspanningsgerichte therapie zorgt ervoor dat lichaam en geest tot rust komt. Daarom uitermate geschikt voor een ieder die lichamelijk of psychische klachten heeft. Een groot aantal kinderen en volwassenen heeft last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving, enz. In de rouwbegeleiding is het een welkome aanvulling. Bij zwangerschap kan de Sensi-therapie uitermate effectief zijn. Sensi-therapie is gericht op de vragen van deze tijd.

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal


Location
Vergelijkbare advertenties
Top