For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Advertentie details

Ik wil iets leren

Innerlijke stilte

€40,00 (Negotiable)

  • Innerlijke stilte

Description

Price : €40,00 (Negotiable)
Date : 4 april 2018
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.missieklooster.nl
E-mailadres : zrmadeleine@yahoo.com
Location : Kloosterdreef 7, 5735 SJ Aarle-Rixtel, Nederland

Er zijn heel veel verschillende plaatsen en mogelijkheden om op zoek te gaan naar innerlijke vrede en innerlijke stilte. Veel mensen zoeken nieuwe wegen. Maar de oude wegen zijn een her-ontdekking waard. Het is mogelijk om in het gastenverblijf van het klooster te verblijven, mee te bidden met de zusters in de mooie kapel, de stilte te zoeken in een wandeling in de kloostertuin…   

Voor een wandeling in de kloostertuin hoeft u niet aan te bellen; u kunt via de Herberg de Brabantse Kluis in de naastgelegen kloosterboerderij elke dag in de kloostertuin wandelen of een bezoek brengen aan de Lourdesgrot in de tuin. 

Als Rooms-Katholieke religieuzen (kloosterlingen) zijn wij een non-profit organisatie. De inkomsten, ook die van een verblijf in de gastenafdeling, gaan naar het onderhoud van klooster en kloostertuin, maar vooral ook naar de projecten van onze medezusters wereldwijd.

Zr. Madeleine is vanwege verblijf in het buitenland tot begin mei alleen via e-mail bereikbaar.

Voor een verblijf in de gastenafdeling kunt u het beste gedurende weekdagen tussen 09.00-11.30 uur telefonisch contact opnemen met de gastenzuster; vraag naar de mogelijkheden.Voor meer informatie e-mail zr. Madeleine of neem contact op via de website. 

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top