For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Advertentie details

Ik wil iets leren Opleiding

Vakopleiding Hormoontherapie

€2.450,00 (Fixed)

Description

Price : €2.450,00 (Fixed)
Date : 3 maart 2019
Condition : Dienst
Warranty : Ja
Bedrijfswebsite : https://opleidinghormonen.nl
Location : Hoorneboegse Heide, Hilversum, Nederland

HORMOON COMMUNITY NEDERLAND, biedt een geheel vernieuwde vakopleiding tot Hormoontherapeut.

HBO 1 jarige Vakopleiding Hormoontherapie.

Heb jij interesse om hormoontherapeut te worden? Of wil je jouw vakkennis op het gebied van hormonen uitbreiden? 

Deze opleiding is erkend door: KTNO

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals die de kennis over hormonen en neurotransmitters en de effecten op de gezondheid van het menselijk lichaam integraal willen inzetten.

Naast wetenschappelijke kennis biedt de opleiding vaardigheden en ‘tools’ voor in de praktijk die kunnen worden toegepast als onderbouwing en versterking van de huidige of toekomstige adviezen aan de consument. Denk hierbij aan leefstijl, voeding, suppletie en het kunnen onderbouwen en analyseren van bloed- en darmmetingen, DNA-analyses en EEG scans.

We maken in onze veelzijdige lesstof gebruik van de wetenschappelijke informatie uit o.a. evolutiebiologie, chronobiologie, zwangerschapsbiologie, ontwikkelingsbiologie, psychologie, microbiologie, ortleculair en antropologie.

Voor wie?

De opleiding is gericht op praktiserende therapeuten/ specialisten die hun kennis willen verbreden om clienten nog beter te kunnen adviseren en begeleiden en op artsen die hun vakkennis op het gebied van hormonen en neurotransmitters willen verdiepen. Maar ook voor startende therapeuten die met het diploma een eigen praktijk willen starten is de opleiding geschikt. 

Het nieuwe studeren

Practice what you preach…

In onze opleiding bieden we niet alleen informatie, maar zorgen we ook voor jou als student. Het gaat tenslotte om welzijn, van je toekomstige cliënt en daar stellen we ‘spelende wijs’ een voorbeeld in. Rust is wat we voor ogen hebben om niet alleen kennis, maar vooral inzicht te bewerkstelligen. Yoga, meditatie, wandelen en een heerlijk verzorgde vega-lunch uit de moestuin zijn een vast onderdeel tijdens de lesdagen.

Meer informatie vind je op onze websites van Hormoon Community Nederland

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good dealLocation
Vergelijkbare advertenties
Top