For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ik wil iets leren

Workshop: Kiezen voor passie! Wat houdt jou tegen?

€148,00 (Fixed)

  • Workshop: Kiezen voor passie! Wat houdt jou tegen?

Description

Price : €148,00 (Fixed)
Type : Kopen
Date : 12 september 2019
Condition : Dienst
Warranty : Niet van toepassing
Bedrijfswebsite : www.luisterfeest.com
E-mailadres : monica@luisterfeest.com
Location : Tienhoven, Utrecht, Nederland

Haal jij voldoende energie uit jouw dag? Ben je ‘s avonds lekker moe en voldaan? Of vooral moe en uitgeput, omdat de dag zoveel energie van je vraagt? Ben je dit gevoel zat en wil je hier wat aan doen? Weet je niet waar te beginnen? Er zijn zoveel mooie wegen te bewandelen! Het begint allemaal met het zetten van een eerste stap. Durf jij te kiezen voor je passie en die eerste stap te zetten? Durf jij je deur naar je hart te openen en je energie weer te laten stromen? Dan is de workshop ‘Kiezen voor passie! Wat houdt jou tegen?’ iets voor jou. Wij zijn Hanke Hermse en Monica Kemner-Lankreijer en wij nodigen jou graag uit te kiezen voor je passie!

Kiezen voor je passie geeft je plezier, energie en laat je stralen! In verbinding zijn met jouw passie helpt jou te leven vanuit je hart. Het maakt dat je in een flow komt, waarin je de tijd vergeet, omdat je vol enthousiasme ergens voor gaat. Overleven wordt leven! Passie betekent voor ons iets, wat je met hart en ziel doet en wat betekenis geeft aan jezelf en omgeving. Het laat je hart zingen en maakt jouw leven mooier en makkelijker. 

Wat houdt jou tegen? Dagelijks leven, levenservaringen en je eigen overtuigingen maken dat je het contact hiermee verliest. Angsten, blokkades en onzekerheden, we hebben ze allemaal. Vaak is dit wat je tegenhoudt om te kiezen voor je passie; je hebt altijd een keuze om het anders te doen. Een eerste stap zetten (ofwel de deur naar je hart openen) maakt dat je energie gaat stromen. Dat geeft je meer zelfvertrouwen en kracht om voor jezelf te gaan staan. Eigenlijk is het heel eenvoudig, je hoeft alleen maar te luisteren naar wat jouw hart jou ingeeft. En juist dat vinden we met elkaar zo moeilijk. We focussen eerder op wat ons tegen houdt en vinden dat we goede redenen hebben om dingen niet te doen. We komen er niet aan toe! Ben jij bereid in voor jezelf te kiezen en in jezelf te investeren? 

Tijdens onze workshop ga jij:

– Weer bewust voelen wat je leuk vindt; 

– inzicht krijgen in jouw blokkade(s), wat maakt dat jij niet kiest; 

– inzicht in jouw mogelijkheden om te kiezen voor jouw passie; 

– inzicht krijgen in jouw eerste stap. 

– Hiervoor hebben wij een dagprogramma samengesteld, bestaande uit diverse oefeningen en opstellingen. 

Je kunt je inschrijven voor deze workshop op 17 januari 2020, 18 februari 2020 of 4 april 2020 van 10.00-17.00 in Tienhoven (Utrecht). Jouw investering is €147,62 inclusief btw (€122,00 excl. btw) 

Doe je mee op een van deze dagen? Je kunt je aanmelden of je vragen stellen door een mail te sturen naar Hankehermse@gmail.com of monica@luisterfeest.com.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Hartelijke groet, 

Hanke Hermse en Monica Kemner-Lankreijer 

Hanke: www.leveninverbinding.nu 

Monica: www.luisterfeest.com                              

Delen op sociale media

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal


Location
Vergelijkbare advertenties
Top